Dit keer een berichtje vanuit Almere, ik ben namelijk uit logeren bij mijn vader (die vandaag, voor u gisteren, jarig was!!). Gelukkig heeft hij ook een puter en hoef ik log en mail niet te missen (hoe bedoel u verslaafd??). De illustraties blijven wel even achterwege, kan er hier niet dezelfde puinhoop van maken als op mijn eigen puter eeh.

Overigens voor het eerst sinds het rookverbod dat CiNNeR zichzelf met de trein verplaatste. Ik moet nageven, dat valt allemaal best mee. Behalve dat er op station Schiphol ook geen rookpaal te vinden is, daar is tenslotte de gehele zooi overdekt. Licht teleurstellend als je een half uur moet wachten. En ‘even’ naar buiten lopen doe je daar ook niet, als je de uitgang al makkelijk zou kunnen vinden. Verder was het als vanouds aangenaam met de ellebogen in mijn nek en de tassen tussen de knieen geperst. Gek is dat. Als je in een theater met je kaartje op het middenpad op de trap zou moeten zitten, zou dat niet gepikt worden. Maar in de trein opgestapeld worden voor 20 euro is doodnormaal tegenwoordig.

Wanneer heeft u voor het laatst in een benarde positie gezeten?