[[image:beton.jpg::right:0]]Vanavond hebben we even een blik in de box geworpen om te kijken of er al iets aan de waterplaats voor de boxdeur was gedaan. En jawel hoor. Het gedeelte wat was uitgesleten is netjes opgevuld met een of ander vulmiddel. Kan het daar opkomende water in elk geval weer fijn de box zelf in lopen. Als het vulmiddel goed wil uitharden tenminste, de natte plek is tenslotte veel groter dan de gevulde deuk. En heel gek, op deze manier is het vochtprobleem niet opgelost. Zou de onderhoudsmijnheer zijn bril vergeten zijn ofzo?

Je vraagt je toch af welke achterlijke redenringen woningcoorperaties erop na houden. Ze hebben allemaal even gekeken, besloten dat het echt geen lekkage kon zijn (want het komt niet van boven dus is er niets lek??) maar ‘gewoon’ opkomend grondwater is. Dat er zowel binnen als buiten nergens een druppel vocht te zien is – ook niet in het lager gelegen gras – vindt blijkbaar niemand verwonderlijk. Heel logisch dat slechts een plek zo nat wordt dat het water de box in loopt toch?

Hebben ze daar ook mensen uit de bijstand neergezet in het kader van ‘werken voor de uitkering’?