[[image:donkerwolkje.jpg::left:0]]Inderdaad, bleh! Ik heb het niet vandaag. Kan niet wachten tot ik maandag eindelijk bij de huisarts terecht kan. Dat dik zijn van mij zit volledig overdwars, minder en gezonder eten leverde alleen maar een kilo meer op. Hoe ist nou!! Al mijn magische grenzen zijn lang en breed overschreden. Jo-jo nog niet eens, er komt alleen maar langzaam meer bij. Stop mij maar vol met schildklierhormoon dus 🙁

Niet alleen maar voor het overgewicht trouwens, dat zou weer gek zijn hee. Heb eigenlijk alle symptomen van een trage klier, behalve de kouwelijkheid. Kan net zo goed de ME zijn, maar 39% van de vrouwlijke ME-patienten heeft een foute klier. Mijn huisarts dacht ook in die richting, maar de bloedwaardes waren goed. Hoewel dat niet zoveel hoeft te zeggen volgens hem (en de halve medische wetenschap merk ik al lezende op het net). Mocht ook ruim een half jaar terug al schildklierhormonen gaan proberen, maar … ik durfde niet. Inmidels weet ik al niet meer waarom, maar daar zal mijn donkere bui wel debet aan zijn.

Anyhoe, ik heb gewoon ff grondig de pest in. En dat wilde ik maar even kwijt!!! *Gaat opgelucht naar bed*

Waar had u het laatst onnoemelijk de pest over in?