Ben nu ruim drie jaar uit Breda weg en heb me natuurlijk netjes overal uitgeschreven en/of mijn adreswijziging doorgegeven. Toch kreeg ik vanmiddag een rekening die naar mijn oude adres was gestuurd. Van een psychologenpraktijk die destijds niet eens bestond, voor een fantasie afspraak in mei 2004, met verwijzing van de huisarts waar ik al drie jaar ben uitgeschreven. Dat is toch wel een heel merkwaardige fout, hoe komen die mensen aan mijn naam en geboortedatum??

Bellen leverde niet direct wat op. Kreeg een bandje – de mevrouw die ingesproken had leek wel 103 te zijn?? – waar ik mijn telefoonnummer kon achterlaten. Natuurlijk hebben ze nog niet teruggebeld. Ze zullen wel alleen ‘s ochtends bereikbaar zijn…

Heb dit soort spookrekeningen wel vaker gehad hoor. Maar dan wel altijd van een ziekenhuis of arts waar ik daadwerkelijk ooit eens in behandeling was geweest (Tja, je verzameld zo eens wat langs de jaren hee)

Willen ze zo de financiele problemen in de zorg oplossen misschien? 😉