[[image:voetbal.jpg::right:0]]Ja ja, het is u vast wel opgevallen. Het EK 2004 is begonnen!! De eerste wedstrijd Portugal Griekenland was nu niet direct om van uit je dak te gaan moet ik zeggen. Hoewel de commentator dat wel deed en de indruk gaf dat Griekenland al kampioen was. Spanje Rusland was al leuker om naar te kijken. Ken nog geen namen, tactieken en favorieten maar wees gerust, over een week ben ik ook een van de beste stuurlui aan wal enzo šŸ™‚

Las nog wel een leuk berichtje via Smoel.nl Men laat het toe dat engelse supporters cannabis roken, in de hoop dat er dan minder rellen zullen uitbreken. “An official admitted authorities would rather fans were stoned and happy than drunk and violent, the London Mirror said” Hele artikel … 

Zo zie je maar waar gedoogbeleid goed voor kan zijn! (e_06)