Enige tijd geleden vertelde ik u al dat er vanuit de woningbouw monteurs over de vloer zouden komen om kraanleertjes te vervangen of lichtschakelaars te bekijken. Vandaag was het zover en kwamen de twee mijnheren daadwerkelijk langs. Niet vanuit de woningbouw bleek al snel, maar vanuit het onderhoudsbedrijf wat voor de woningbouw werkt. De woningbouw gaat binnenkort alles uit eigen beheer doen, en het onderhoudsbedrijf hoopt dan daarbij betrokken te worden. Vandaar dit soort iniatieven dus.

Waar het ook vandaan komt, we zijn er zeer wel tevreden mee. Ja heus waar! De beschimmelde badceldeur wordt vervangen, de beschimmelde badcelmuren geschoond en geschilderd met een speciaal afwasbaar spulletje, de lichtschakelaars die afgebrokkeld waren zijn vervangen en het raam in de logeerkamer kan weer op een kier omdat er nu wel sleuven in het kozijn zijn gemaakt. Nu nog de toezegging dat de verwarmingsketel vervangen wordt voor een hoogrendements, en we zijn zowaar redelijk tevreden. Griezellig he?

Hoe tevreden bent u met uw behuizing?