Gisteren schreef ik nog hoe goed sommige dingen gingen wat betreft gezondheid. Ja dom he, dat had ik natuurlijk niet moeten doen! Vandaag was het meteen weer helemaal pet. Kreeg ik gisteren mijn oudere (kleinere) ringen nog om, vandaag wilde de nieuwe grootste nog niet om mijn vinger schuiven zo gezwollen was de boel. Meer auw, meer moe en nog wat meer enzo. Maar wel minder warrig en minder zweterig. Helemaal terug bij af in een nacht, hoe is het nou!!?

Moet toegeven dat ik enthousiast veel te veel gedaan heb. Dat zou er iets mee te maken kunnen hebben wellicht. En het effect van de thyrax kan ook nog wisselvallig zijn heb ik me laten vertellen, daar kan het evengoed mee te maken hebben. Voorlopig ga ik gewoon maar helemaal nergens over na denken en wat rustiger aan doen. Ik slik netjes mijn pilletjes, ga wat meer onderuit hangen en we zien over een week of twee wel waar het schip gestrand is. Mijn humeur is nog goed, dat scheelt weer een slok op een borrel.

U nog een kwaaltje wat u (in woorden, niet letterlijk) wilt delen hier?