Tot vanmiddag viel mijn humeur alleszins mee, maar sinds een uurtje of wat begint het peil aardig te dalen in huize CiNNeR. Niet zozeer vanwege lichamelijke problemen (hoewel ook dat niet om te juichen is vandaag) maar vanwege de financiele. Het gaat al helemaal niet lekker financieel (enorme understatement) en mijn vader is de enige rede dat we het hoofd nog mooi boven water hebben kunnen houden. Maar natuurlijk komt alles in zestienen dus ontplofte de stofzuiger net $&*(@##*&()#@*&*%$##@%@@!!!!!! Rookwolken hangen nog in de kamer en zo te ruiken valt er niet veel meer te repareren. Mijn huisdieren blijken overigens slechte brandmelders, bleven vrolijk eromheen hangen. Etenstijd, wat kan hun die stofzuiger schelen.

Enfin, met allebei astma, vier huisdieren en tapijt is een stofzuiger niet bepaald overbodige luxe. Natuurlijk zo snel niemand te vinden die een stofzuiger overheeft. Tja je koopt geen nieuwe omdat er zo’n leuk model uit is gekomen. Meestal komt er nieuwe als de oude flink stuk is. Een mazzel, het hele huis was net gedaan dus we hebben een paar dagen om dit op te lossen.

Voor de mensen die me vanmiddag nog zo positief vonden … U ziet, het kan verkeren 😉

Iemand in de buurt van Roosendaal nog een stofzuiger over?