Nou het Megadikke mysterie is opgelost hoor. Blijkbaar was het enkel een questie van ‘wat kan mij het schelen dat een zooi minkukels meeleeft met mijn dramatische dik-zijn’, getuige de posting waarmee het mysterie werd opgelost:
“Gaan we hier nou alleen maar zitten speculeren over identiteiten, overeenkomsten en verschillen?
Dit is het weblog van een DV die, als ik haar inleiding goed lees, vroeger een MDV was. Ik las altijd graag bij MDV (en daar hoefde ze me helemaal niet voor te mailen of bij mij te reageren). En ik hoop met net zoveel plezier te komen lezen bij DV. En haar te leren kennen. Open, zonder vooroordelen of voorwaarden aan wat ze wél of niet zou moeten uitleggen. Dit is háár weblog!”

Dikkevrouw kan het niet mooier zeggen Hans.

Inderdaad, het is háár weblog. Maar de mensen die zich echt ongerust hebben zitten maken of mevrouw wellicht een ongeluk was overkomen of erger zullen zich toch behoorlijk genaait voelen. Het zal me benieuwen of haar nieuwe weblog onder Dikkevrouw net zo populair gaat worden als onder Megadikkevrouw.

Wat denkt u?