Minister Brinkhorst schrijft in een vertrouwelijke nota die rondgaat in het kabinet dat het niet meer vanzelfsprekend is dat mensen met hun 65ste met pensioen gaan. Dat meldt RTL Nieuws. Ook moet het mes in de werkloosheidsuitkering WW volgens de minister van Economische Zaken én in de vergoedingen die werknemers nu nog meekrijgen bij ontslag. Verder moeten werknemers langere werkweken maken.

In de zogeheten ‘groeibrief’ komt D66-minister Brinkhorst met een reeks plannen om de economische groei op te krikken. Want de Nederlandse economie presteert volgens hem ondermaats. Verder …

Op het nieuws kunnen we verder zien dat het niet alleen ontslagvergoedingen betreft, maar men ook de regels rond ontslag willen versoepelen. Oftewel: u zult makkelijker ontslagen kunnen worden. Daarnaast wil Brinkhorst niet alleen de duur van de WW uitkering verminderen maar tevens alleen uitkeringen verstrekken als de uitkeringsgerechtigde om- of bijscholing accepteerd.

Waar komt die man in hemelsnaam vandaan en met welke drug geraakt hij in deze prachtige wereld van make believe? Een wereld waarin armoede prikkelt tot topprestaties en we teveel werk hebben om onze afgewerkte ouderen te kunnen laten gaan. Waarin ouderen opbloeien als je de hulp maar afneemt en arbeidsongeschikten plots kunnen werken omdat de bureaucratie toegenomen is. Nota bene uit de generatie die gevochten heeft voor kortere werkweken, atv en part-time banen maar plots gelovend in het sprookje dat meer uren draaien meer banen op gaat leveren. Terug naar voor de oorlog, toen alles beter was. Volgens deze bedwelmde heren dan …

Ik wil die drug ook!!!