Eerlijk gejat van MeisjeMeisje (DE enige echte!): AMSTERDAM (Reuters) – Dutch fans at Euro 2004 have clubbed together to buy a plane ticket out of Portugal for coach Dick Advocaat following the 3-2 defeat by the Czech Republic.
Advocaat was blamed for making a substitution in the second half which allowed the Czechs to come back from 2-1 down.
“We collected the money in just three minutes,” said Johan de Laat who organised the initiative on a camp site in Portugal, news agency ANP reported.
Verder …

Toch begint het nu wel een beetje sneu te worden. Het is een historische blunder-wissel (zeker nu blijkt dat Robben niet vanwege medische redenen gewisseld werd), maar je zou bijna denken dat er geen spelers en assistent trainers aan te pas gekomen zijn ..

Maar goed, het staat niet best op zijn CV moet ik nageven.