Vraag lezers iets over de snelheid en voor je het weet doen mensen overal hun beklag over 😛 De snelheid van de nieuwe lay is ok zover ik hoor, dat scheelt alvast wat. Verder waren er enkele klachten over de middencolom, die zou te smal zijn. Ik vermoed dat dat vooral een probleem is voor mensen die op kleiner dan 800 x 600 werken. Hiervoor werkte ik met tabellen en viel er niets in elkaar te schuiven. Nu vanuit .css is er wat schuifruimte ontstaan. Geloof dat ik daar wel iets voor kan betekenen, zal even kijken of ik de middencolom ‘vast’ kan zetten.

Daarnaast hebben enkele lezers wat moeilijkheden met lezen vanwege het (te weinige/onduidelijke?) contrast (hoewel meer mensen het beter zouden kunnen lezen, zo zie je maar weer). Tja .. Ik moet zeggen dat ik die klachten bij elke lay wel eens gekregen heb. De een kan niks met rood, met zwart, met paars of zoals nu dus met bruintinten. Normaal zou ik er gewoon niets aan doen, je kan niet iedereen tevreden stellen eeh (Ja Wimmie, dat gaat goed he! ;)) In dit geval twijfel ik zelf nog erover, dus wie weet ..

Een iemand klaagde dat de onderste zin nogal onleesbaar zou zijn in Opera. Wellicht valt dat ook onder het ‘contrast-dingskie’, die klacht heb ik hiervoor nooit gehad en gebruik dat formaat al een aardig tijdje. (Had je dat hiervoor ook Eric?)

Natuurlijk zijn er ook de mensen die het ronduit lelijk of veel te donker vinden. Jammer dan, volgende lay beter 😀

Had u nog meer, dan is dit uw kans ..

Toevoeging: zit al een tijdje te frotten maar krijg het niet voor elkaar. Het lijkt bijna alsof CSS het vastzetten van slechts twee kolommen toestaat, een derde kolom blijft schuiven. Iemand een tip hiervoor?