Voor de mensen die de ode aan webliggers hebben opgevat als een stukje medemenselijkheid van Nico Dijkshoorn, daar zou ik persoonlijk mijn vraagtekens bij zetten. Lees anders hier even een paar stukjes eer je besluit fan te worden.

Zijn hobby is afbranden en afzeiken, iets anders lijkt niet in zijn repetoire voor te komen. Helaas is hij een repeterende plaat gebleken, het niveau van ‘jij bent stom, nah nananah nah nah’ lijkt het enige haalbare. Ongetwijfeld is dat de enige bedoeling van zijn mooie ballade geweest. Toevallig moest ik er erg om lachen en vandaar de link. Dit hoeft echter niet opgevat te worden als reclame voor deze mijnheer, ik ben overtuigd dat het leuke van deze zogenoemde ‘audiocolum’ louter en alleen op toeval berust. Als u het al leuk vond dan.

Bij deze bent u gewaarschuwd ..