De laatste tijd is er wat minder uitgebreid lijf op dit log te vinden. Niet omdat ik zo geschrokken ben van Nico Dijkshoorn hoor. Meer dat er niet gek veel te melden is over mij. Mijn lichaam geeft zoveel gemixte signalen af, dat het moeilijk te zeggen is wat van de Thyrax komt en wat niet. Dat mag de huisarts woensdag dus uitmaken (was hij maar zo alwetend).

Verder volg ik (tot ongenoegen van vriendje die alleen een deel volgt) alles wat er op EK-gebied te volgen is. Zeer aangenaam tijdsverdrijf in mijn ogen, alleen ook lichtelijk vermoeiend wel. Gelukkig is het nu teruggebracht tot een wedstrijd per dag, met voorbeschouwing, Sportzomer en de herhaling van Villa BvD erbij is dat wel genoeg televisie-staren per dag.

De resterende tijd gebeurd er weinig meer dan dagelijkse dingen. Niet de moeite van het melden waard dus …

Geen nieuws is goed nieuws moet u maar denken.