Tiny Bear vroeg: “Wat heeft loggen in jouw leven tot nu toe betekent?”

Omdat ik na het afbreken van mijn studie al niet meer in staat was om een veertig-urige baan bij te houden en veel ‘verplicht’ thuis zat, ben ik me gaan verdiepen in internet en webdesign. Zo kon ik aangepast werk vinden wat ik voornamelijk thuis en op eigen tijden kon uitvoeren. En ik maakte van mijn hobby mijn werk, wat een beste zet bleek te zijn.

In 2001 raakte ik echter in de ziektewet en 2002 volledig in de WAO en sindsdien wil het werken niet meer lukken. Dat is de rede dat ik dit weblog eigenlijk begonnen ben. Ik wilde iets om handen hebben. Iets leuks waar ik me structureel mee kon bezig houden en iets patroon in mijn leven zou geven naast het dagelijks pogen de afwas te doen.

Het is meer dan leuk gebleken eigenlijk. Ik kan hier mijn ei kwijt, vind het leuk om te schrijven en gelukkig zijn er ook nog mensen die het willen lezen. De reacties geven me weer een hoop terug, van discussie tot lieve wensen en leuke tips. Plus dat ik zo niet helemaal achter de geraniums verdwijn, nog een beetje feeling hou met wat ik voor werk deed. Webloggen is zo meer voor me gaan betekenen dan ik van te voren had kunnen denken…