Of eigenlijk, geen thyrax meer dus. De laatste week ging het al met de dag slechter eigenlijk. Snelle harstlag, pijnlijke spieren en spasmen, vaker benauwd en last van meer evenwichtsstoringen. Ging me beroerder voelen dan voor het experiment, dus dat schiet niet echt op. De huisarts hakte vandaag meteen de knoop door: stoppen ermee. Ben er niet rouwig om.

Wel erg jammer dat het niets opgeleverd heeft. Je hoopt toch op iets goeds en stiekem ergens in mijn achterhoofd zag ik mezelf al slank en fit naar mijn werk fietsen. Dat zal nog even moeten wachten duidelijk …

Mijn huisarts maakte wel meteen duidelijk dat ik met alles wat ik wil proberen naar hem toe kan komen. Daar ga ik gebruik van maken! Als mijn vader is geopereerd binnenkort (dan ga ik even in Almere logeren), ga ik carnitine proberen. Wordt vaak gebruikt bij ME en is iets wat mijn huisarts ook al eerder aangeraden heeft. Zal geen spectaculaire genezing geven, maar wellicht een aardige verbetering. In elk geval heb ik een fijne huisarts, dat is alweer iets ..

Nu even over deze teleurstelling heen krabbelen ..