Zo, dag 1 zit er bijna op. Ik zit mooi onder het aantal punten wat ik dieetsgewijs mag hebben en ben slechts een klein uurtje chocola-gefrustreerd geweest. Ja zeg, het is dan ook ‘die tijd van de maand’ hee! U weet die reclame misschien nog, met die getekende wijfies die chocoladetaart en andere meuk moesten hebben? Herkenbaar ja ..

Verder me gek gedronken aan water. Het lijkt wel alsof meer water drinken meer dorst opwekt? Zit ruim aan de twee litertjes en nog wat koffie en een kopje bouillon er naast. Vraag me af of je ook teveel water kan drinken eigenlijk. Enfin, ter beloning en als vast avond ritueel zit ik nu te genieten van een kop warme chocolademelk. Dat mag! Als het tenminste wel gemaakt is van echte cacao, maar dat is ook het lekkerst. Krijg ik tenminste ook wat melk binnen …

Zou ik al afgevallen zijn? 😉