JÃran riep: “CiNNeR????” Waarbij ik er vanuit ga dat hij wilde weten hoe ik aan de naam CiNNeR gekomen ben ..

Het heeft wat omzwervingen gekost om op de meest simpele naam uit te komen. Mijn gesnuffel op internet begon met Nicky, dat deed het altijd goed in chatboxen namelijk. Later kreeg ik van iemand de naam RiVeLLa omdat hij me een ‘beetje vreemd maar wel lekker’ vond. Maar na een paar jaar continue de duffe openingszin “ow, dus je bent vreemd en lekker” aangehoord te hebben, kreeg ik wel genoeg van die naam. Ben toen overgestapt op CiNCHiCK. Dat leverde eigenlijk nog meer domme sexuele voorstellen op en ben er nooit zo tevreden mee geweest. Deze laatste naam ligt nogal voor de hand eigenlijk. De meeste mensen noemen me Cin (het zal u niet verbazen, kort voor Cindy) en dat combineerde niet onaardig met sinner. De naam bevalt goed. Merk alleen wel dat men zich erg vaak vergist in mijn geslacht.

Dit was meteen de laatste vraag uit de zaal voorlopig. Hopelijk heeft u nog wat vraagjes te stellen, die kunt u meteen hier in de commentaren kwijt…