.. ben ik moe, wazig en auw. Eigen schuld en iets met bulten enzo. Afgelopen weekend besloten maar eens beter te gaan worden, dat leek me wel wat. Prompt zag ik ook nog een of ander super gezondheidsprogramma op Discovery waarin mensen zich volkomen suf trainen en achterlijk gezond doen om minstens tien jaar jonger te worden. Soort ‘je echte leeftijd’ goes extreme zeg maar. Enfin, gevolg: iets te optimistisch een klein beetje (ja dat is dubbelop) teveel gedaan. Daar weer een gevolg van: in plaats van twintig (ik ben 32) voel ik me eerder tachtig. Dat was niet helemaal de doelstelling dus.

Er zijn ook wel goede dingen uit voort gekomen hoor. Vanaf afgelopen maandag (vergeet voor het gemak ‘boze donderdag’ even) ben ik stik goed bezig met dieten en ga me daar elke dag wat optimistischer over voelen. Ben ook voor het eerst in maaaanden grotendeels zelfstandig naar een vriendin geweest, wat een supergevoel gaf dat nog niet gesleten is. Vandaag was ik aardig brak maar ben toch nog drie keer meegeweest ons hondje uitlaten. En ben de hele week al opnieuw smoorverliefd op vriendje. Dat zijn allemaal weer fijne dingen nietwaar. Je zou bijna denken dat ik volkomen normaal ben enzo.

Toch .. de Godenzijdank kan ik er vandaag de hele dag bij gaan liggen 😉