Pardon ende sorry met enigzins excuses. Keek net even wat postjes langs en het viel meteen op, ik ben wat aan de negatieve kant de laatste tijd. Dat is niet alleen hier zo geloof ik, ook Stefan beklaagd zich over mijn sjacherijnige buien zo nu en dan. Tja, dat kan wel eens gebeuren hee, een klote periode zo even tussendoor.

Vermoedelijk heeft mijn dieetpoging er aardig wat mee te maken. Van het dieten zelf word ik blijkbaar al behoorlijk nukkig. Maar ook het feit dat ik – ondanks bakken gezonde meuk – niet overloop van sprankelende energie (beloofd door alle dieetguru’s en infobrochures), draagt bij aan het overall slechte humeur. Tel daar rottige servicebalies, kloterige instanties en een beroerde financiele situatie bij op en ach, dan valt het eigenlijk nog best mee met mijn gemok en gezever.

Ik ga dan ook geen enkele beterschap beloven. U merkt het vanzelf wel als ik weer wat vrolijker uit de hoek kom. Als u hier dan nog te vinden bent, natuurlijk.

Misschien heeft u ook nog wat te klagen?