Hmz, wonend in Brabant was dit berichtje al interessant om te lezen: “Het terreuralarm dat sinds vrijdag van kracht is in Nederland spitst zich toe op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Het gaat om specifieke objecten, zoals overheidsinstellingen en plaatsen waar veel mensen bijeen komen, de zogeheten ‘soft targets’. (…)”

Lulliger werd het verderop in het artikel: De politie in Zeeland gaf intussen geen commentaar op de dreiging in de provincie. De korpsen Zuid-Oost Brabant en Brabant-Noord zeiden zelfs nog niets gehoord te hebben. Hele artikel

Daar hebben we wat aan, zo’n terreuralarm! Gelukkig woon ik niet dicht bij belangrijke instellingen en deze wijk zal ook wel niet interessant zijn. Verder maak ik me er sowieso maar niet druk over. Er kan zoveel gebeuren nietwaar, en wat zal ik er aan kunnen doen.

Wordt u ongerust van zo’n terreuralarm eigenlijk?