“De rechtszaak tegen de oud-president van Joegoslavië, Milosevic, is verdaagd. Vanwege diens slechte gezondheid heeft het Joegoslavië-Tribunaal de zaak uitgesteld tot 31 augustus.” Bron

Dit is niet de eerste keer dat het proces is uitgesteld om gezondheidsredenen, hij verdedigd zichzelf en daar moet je een beetje fit voor zijn. Hoe belachelijk is dat eigenlijk!!!! Als wij voor iets onbenulligs voor het gerecht gedaagd worden, hebben we maar te komen. Wil je geen advocaat, doe je het maar lekker zonder. Ben je ziek, dan gaat het feestje gewoon door zonder jou. Met aantekening, want het staat niet netjes om niet op te komen dagen. Maar een massamoordenaar kan blijkbaar tot in lengte van dagen zijn proces uitgesteld krijgen vanwege een beetje hoge bloeddruk hier en een hartfalddertje daar??!!