Nee nee, ik ben wel voorzien. Maar sommige mensen bedenken toch wel vreemde dingen om maar aan sex te geraken …

“Een Amerikaanse vrouw is op 2 juni haar papegaai kwijtgeraakt. Vervolgens plaatste ze een advertentie in de krant en plakte ze overal affiches met foto’s van de papegaai op. Ze dacht haar huisdier nooit meer te zien, tot iemand haar opbelde met de mededeling dat hij de vogel gevonden had. De man wilde echter wel geld zien voordat hij de vogel terugbracht.

De vrouw stelde vervolgens een bedrag voor, maar de beller vond dat bedrag te laag en hing op. Even later belde hij een derde keer op met de mededeling dat hij een oplossing gevonden had. De vrouw zou haar papegaai terugkrijgen mits ze met de beller naar bed zou gaan. Ze besloot dat toch maar niet te doen.” Verder ..

U raad het zeker al? De man is opgepakt en had natuurlijk geen enkele papegaai in huis 😀