Ok, een obsessie is misschien nog net overdreven. Maar ik ben duidelijk ietwat TE veel bezig met etenswaar, punten tellen, ‘goede’ en ‘slechte’ voedseldingsdingskies, afvallen, weegschalen en noem maar op. In mijn hoofd was ik er sowieso al veel mee bezig sinds ik Weight Watchers begonnen ben. Maar kreeg vandaag van verschillende kanten te horen dat ik er wel erg veel over klets en Stefan begint het al aardig zat te worden vrees ik.

Moet zeggen dat ik ook niet weet waar dat absurde dieet-denken vandaan komt. Vroeger dacht ik er uberhaupt nooit over na. Ik beweeg te weinig dus ben wat voller dan gemiddeld zou moeten maar was altijd prima tevreden met omvang en al. Sinds een tijd ben ik er wat meer mee bezig omdat elk jaar wat kilootjes oplevert en waar eindigd dat he? Maar sinds twee weken ben ik er continue mee bezig en val dus ook nog eens iedereen ermee lastig. En terwijl ik toch wel een aardig idee begin te krijgen van wat ik wel en niet kan eten enzo, wordt het denken en lullen erover alleen maar erger?!

Is er nog een lieve Mona met advies in de zaal?