De laatste weken schijn ik niet te harden te zijn geweest. Sjacherijnig, negatief, wisselvallig, doemdenkerig en zwartgallig. Merkte het zelf op een gegeven moment ook wel (zelf altijd als laatste he), maar er wat aan doen is dan nog iets anders. Het waarom ga ik nu even niet uit de doeken doen, een deel zal wel uit mijn postings gebleken zijn en de rest is voor mezelf. Maar het moge duidelijk zijn, ik ben gewoon stik overstressed!! Mijn hoofd loopt om van honderd gedachtes door elkaar, de ‘to-do’ briefjes op mijn bureau liggen tot aan het plafond, de dagen zijn te kort en op zo’n moment gaan dieten lijkt niet zo’n succes. Grenzen worden met voeten getreden wat goed is voor de apotheek maar een teken aan de wand voor mij.

Anyhoe, tijd om er iets aan te gaan doen dus. Ben inmiddels gestopt met dieten. Hoewel ik nog steeds wel enthousiast ben over het Weight Watchers principe en ook iets afgevallen ben, hou ik het voorlopig maar even op een beetje opletten met wat ik tot nog toe geleerd heb en that’s it. Als ik weer beter in mijn vel zit, komt de nieuwe poging vanzelf. Daarnaast zijn de spoedeisende rekeningen nu betaald en de rest wat kan wachten opgestapeld tot later. Verder ga ik alle ‘to-do’ briefjes maar eens verzamelen en overschrijven op slechts een mooie brief. Kijken of ik daar wat prioriteit in kan gooien en het wat rustiger kan afwerken. Ben de helft van de tijd alleen al gestressed omdat ik continue briefjes kwijt ben en vergeet wat ik moest doen.

Hiermee moet ik toch wel een eindje verder komen lijkt me. Dan nog wat rustige momenten inbouwen en tee dee hee, het komt vast helemaal goed met deze tamponhon (met dank aan Wimmie de greppeldel voor de naam 😉 ). Voel me nu al beter ..

Wat doet u zoal om te ‘ontstressen’?