De webcam is zowaar gelukt, nadat ik de tv-kaart software had verwijderd, webcam had geinstalleerd en toen de rest weer heb teruggezet. Verder is de inspecteur voor de CV-ketel nog geweest en dat viel een beetje tegen geloof ik. Kreeg in elk geval de indruk dat hij (zoals vaker bij de woningbouw) gewaarschuwd was voor dat vervelende wijf (ik dus). Bij het minste of gerinste ging hij zijn baas al bellen om te checken of de opdracht wel klopte en overal kreeg ik een haastig ‘sorry’ en ‘daar kunnen wij echt niets aan doen, ik ben hier alleen maar om ..’. Enfin, het zal hem wel meegevallen zijn denk ik, ik doe alleen vervelend als mensen me belachelijk behandelen. Hij ging vrolijk de deur weer uit. Zonder ook maar iets te willen zeggen over zijn bevindingen en euh … In het kader van de ontstressing laat ik de rest lekker achterwege. Wacht eerst het rapport wel af volgende week.

Gaat relaxed wat voor de tv hangen enzo ..