Normaal gesproken moet de scheidsrechter op zijn tellen passen. Maar blijkbaar kan het ook andersom …

In Zuid-Afrika heeft een scheidsrechter een coach doodgeschoten en twee spelers verwond nadat zij, tijdens een duel tussen twee plaatselijke clubs in de plaats Kenton-on-Sea, een beslissing van hem in twijfel hadden getrokken.

De coach en spelers waren het niet eens met een gele kaart die aan een van de spelers was gegeven. Hierop volgde een felle discussie, waarna een gevecht losbrak. De scheidsrechter trok vervolgens een wapen en vuurde een gericht schot op de coach af. De coach werd in zijn borst geraakt en overleed ter plaatse. Twee spelers liepen door hetzelfde schot verwondingen aan de handen op.

De scheidsrechter vluchtte het stadion uit en is nog steeds voortvluchtig. De politie denkt hem snel te kunnen arresteren.

Ga je je toch afvragen waar het heen moet in deze wereld ..