In Londen is met behulp van de Nottingham University een project gestart waarin het de bedoeling is om het genetisch materiaal van duizenden bedreigde diersoorten te bewaren. De ‘Bevroren Ark’, zoals het project genoemd wordt, zal DNA-monsters van uiteenlopende diersoorten die met uitsterven worden bedreigd gaan bevatten. Men hoopt met de diepgevroren DNA-monsters de toekomstige generatie wetenschappers te helpen met het begrijpen van dieren die dan al lang uitgestorven zijn. Verder ..

Natuurlijk is deze naam met een knipoog afgeleid van de Ark van Noach. Lachen met die wetenschappers. Alleen jammer dat de de Ark van Vries niet bedoeld is om dieren te laten overleven maar voor DNA-strings van dieren die het vrijwel zeker niet gaan redden in deze wereld.

Ze hadden de mens natuurlijk ook nooit toe moeten laten op de eerste Ark ..