Ha, net las ik “Zaterdag is er door verschillende mensen een schijfvormige UFO boven Nederland gezien.” Blijkbaar zijn er verschillende meldingen over eenzelfde soort vliegend object binnen gekomen en een mijnheer heeft zelfs wat kunnen filmen. Helaas van grote afstand, dus we zullen er wel geen steek wijzer van worden.

Meestal blijken deze verschijningen later zeer verklaarbaar, maar het blijft toch altijd fascineren vind ik. Niet alle verschijningen zijn geheel te verklaren. En het heeft toch wel iets mysterieus dat sommige verklaringen over de wereld heen hetzelfde zijn. Zoals de ‘ontvoerden’ die allemaal dezelfde beschrijvingen geven van aliens bijvoorbeeld. Ga je je toch stiekem afvragen of het niet zou kunnen dat …

Wat denkt u als er iets ondefinieerbaars rondvliegt of er een fel licht de kamer binnen valt?