[[image:41fr7sc73hzn25ki.jpg::right:0]]Het CDA is fel tegen de plannen van Endemol International om twee televisieprogramma’s in het buitenland te maken met sperma in de hoofdrol. In ‘Sperm Race’ wordt gezocht naar de man met de beste kwaliteit sperma en in ‘Make me a mum’ is de hoofdprijs het zwanger maken van een vrouw. Verder …

Het zal algemeen bekend zijn dat ik het CDA nogal betuttelend vind, zeker over dit soort onderwerpen. Van Sperm Race weet ik bovendien dat het educatief bedoeld is. Maar ‘Make me a Mum’?!? Let wel, het gaat om een programma idee, het is niet gezegd dat het doorgang gaat vinden. Het eerdere idee van Joop van de Ende TV producties ‘I want your baby’ is nooit van de grond gekomen en dat zal met dit idee wellicht ook niet gebeuren.

Hoewel, de wereld is er gek genoeg voor. En iets nieuws verzinnen is niet zo makkelijk meer. Voor mij hoeft het in elk geval niet.

Wat u?