Entree: De entree is essentieel. Het voordeel van de Vondeltuin is dat het redelijk overzichtelijk is bij binnenkomst. Zie je wat mensen bij elkaar zitten, hebben ze digitale camera’s en rare shirtjes met URL’s erop? Daar moet je zijn. Loop vol vertrouwen op de groep af en steek meteen je hand uit bij de eerste de beste persoon met een naamsticker en fotocamera. Stel jezelf voor en roep de URL van je weblog. De ander zal dit ook doen. Daarna is het elkaar verwachtingsvol aankijken of je elkaars weblog kent. Ken je de weblog, roep wat algemeenheden als:”Leuke stukjes schrijf je” of “Je post van afgelopen donderdag was zooo goed”. Ken je de weblog niet? Dat is tegenwoordig geen probleem meer. Roep iets in de trant van “Jeetje, ja er zijn er ook zoveel. Ik kan het niet meer bijhouden” Of nog beter: “Nee, ik lees geen weblogs meer” Ben je vrijwel direct binnen. Om alvast vooruit te lopen: Een weblog hebben blijft kick de bom, maar weblogs lezen wordt verschrikkelijk tokkie na de zomer…later meer!

Bent u van plan om binnenkort een weblogmeeting te bezoeken, Ome Punkey geeft does and dont’s op about_blanc. Erge is, volgens mij berust een deel stiekem op waarheid 😉

Via Mijn kop thee ..