Geweldig hoor, de zomer is finaal losgebroken. Heb het de hele dag bloedheet en benauwd, zweet breekt me uit als ik alleen mijn pink even beweeg, voeten en vingers zijn flink opgezwollen (kreeg mijn ringen niet om en ik ben echt niet aangekomen!), zonneallergie krijgt goed de kans en van de zalf die ik daarvoor weer gebruik ga ik me helemaal lam zweten (zelfs op mijn armen, merkwaardig spulletje maar het werkt gedeeltelijk dus het moet maar). De insectenwereld floreert ook goed dus mijn kuit is momenteel twee maal zo dik (allergisch voor iets stekends, nu nog uitvinden wat het is) en mijn onderarm begint net met zwellen. Dat gezeik met de woningbouw over de ketel loopt nog met als gevolg dat we alleen ijskoud of bloedheet kunnen douchen. Koud is geen optie met Fibro, dus dan maar heet ..

Oftewel: was het maar vast herfst!!