Mijn hoofd is nogal een puinzooi de laatste tijd. Of eigenlijk is dat altijd wel, maar nu even wat erger dan normaal. Het gevolg is dat ik allerlei mensen en dingen vergeet. Van verjaardagen tot het nakijken van een computer, denk er wel af en toe aan maar meestal op de verkeerde momenten. Te vroeg, te laat of te kort dus. Een agenda, honderden briefjes of zogenoemde herinner-me-voorwerpen, het mag allemaal niet baten.

Ik heb dat maar opgevat als teken aan de wand. Of het nu terecht is of niet, blijkbaar ben ik ergens overstroomd en vergeten de dijken terug op te bouwen. Dat vraagt om actie! Of euh, het schrappen van acties eigenlijk. Heb net enkele dingen afgezegd en ga voorlopig alleen maar de dingen oppakken waar ik echt zin in heb.

En voor alle vergetenen, alvast mijn excuus voor aankomende maand…