De kosten van de Olympische spelen hebben de Griekse staatsschuld doen toenemen. In vergelijking met een vorig jaar stijgt de staatsschuld met 10 procent tot 195,7 miljard euro.Het totaalbedrag is meer dan 100 procent van de omvang van de Griekse economie. Tussen april en juni liep vooral de staatsschuld op toen de Griekse overheid zich moest haasten om de accommodaties voor het sportfestijn af te krijgen. Bron

Nou vraag ik me wel af, zou de Europese Unie hier ook aandringen op boetes en gaat Griekenland ook zo waanzinnig bezuinigen als Nederland? Vast niet, het gaat nu tenslotte om sport nietwaar!!

Toevoeging: u wist toch wel dat Rotterdam gaat bekijken of de Olymmpische Spelen niet eens hier gehouden kunnen worden? Wellicht kunnen we voor die tijd vast alle sociale vangnetten geheel opheffen.