Het gaat duidelijk goed met mijn vader, gezien het feit dat het hem allemaal niet snel genoeg kan gaan. Vanmiddag mocht hij even in een stoel gaan zitten en hoewel het opstaan prima ging, viel het zitten hem wat tegen. Toch wel veel pijn enzo. Hij was er bijna verbaasd over. Terwijl hij gisteren pas is geopereerd!! Er is behoorlijk in hem gesneden en getrokken, alleen al de wond loopt van zij naar zij. Dan kan je niet meteen de samba gaan dansen hee. Zijn drain mag er vanavond uit, het laatste infuus morgen en dan heeft hij alleen nog een pijnlijn, die mag er waarschijnlijk maandag al uit. Hij had vrolijk al teveel gedronken en dat ging goed dus mocht hij vandaag alles helder drinken. Morgen bouillon (nee dat mocht echt nog niet vandaag 😛 ) en de dag erna misschien al wat stevigers (dik vloeibaar, we moeten niet gaan overdrijven nietwaar). Zuurstof in het bloed was ook al vrijwel goed terwijl hij niet alleen geopereerd is maar ook nog rookt als een schoorsteen. Oftewel: het kan echt niet beter gaan dan dit. Hij blij, ikke ook blij.

Nogmaals bedankt voor alle beterschapswensen. Hij leest hier normaal gesproken ook mee en zal als hij weer thuis is het allemaal zeker nog lezen.

Ik ga even een momentje instorten voor de tv 😀