Veel mensen hebben gevraagd hoe het nu met mij gaat (ik voel me vereerd!), dus tijd voor een updeetje. Het gaat heel best! Vooral geestelijk, het is een verademing als alles eens een beetje normaal verloopt. *Klopt als een gek op al het hout wat er te vinden is* Vanavond kreeg mijn vader wel wat terugslag. De boel lijkt wat verstopt te zitten (hij is gisteren eergisteren begonnen met eten) en zijn buik is erg gezwollen. Hopelijk verbeterd dat morgen vandaag iets. Het ging natuurlijk wel al erg snel allemaal.

Lichamelijk begint het bij mij wel wat terug te lopen merk ik. Op zich probeer ik de activiteiten wel redelijk te beperken, maar de hond moet toch uit, ik moet toch naar het ziekenhuis en het is wel leuk om enigzins normaal te eten enzo. Toch gaat het relatief beter dan ik van te voren had gedacht. Alleen darten krijg ik niet goed meer mee. Vergeet telkens wie er nou gewonnen had als ik al niet door het gehele evenement heen slaap. Maar goed, dat is niet bepaald het belangrijkste momenteel (het darten bedoel ik dan).

Tja, verder heb ik gewoonweg niets te melden op het moment. Ow enne…goedemorgen!!