Zo, weer een dagje en stapje verder. Er is niets stuk gegaan én ik ben niet omgevallen én kon mijn vader en oma voorzien van een lekkere maaltijd. Ok ok, de macaroni kookte over, ben niet gewend om electrisch te koken tenslotte. En de keuken leek even totaal ontploft maar die schade is inmiddels grotendeels gerestaureerd. Maar men leek zeer content met de uiteindelijke maaltijd en daar ging het maar om. Mijn vader heeft alweer ietsje meer gegeten en liep een ietsjepietsje ‘sneller’ rond. Bovendien heeft Nederland met 2-0 gewonnen van Tjechie, ook mooi meegenomen. Alleen jammer dat Co Stompé verloor van Martin Adams en Vincent van der Voort er een zootje van maakte. Maar ja, je kan niet alles hebben.

Dobber was de hele dag ziekkies, dat was wat minder. Eerst gekotst onder de lamellen en toen gepoept op balkon. Het houdt je van de straat zullen we maar zeggen. Ze wilde ook niets eten en dat is rot, dan kan ik haar geen pijnstillers geven. Net knapte ze wat op heeft spontaan een hele boterham naar binnen gewerkt met de helft aan pijnstillers. Na nog wat stevige knuffels ligt ze nu te slapen als een roosje gelukkig. Dus dat zal morgen wel weer goed zijn.

Ow, kreeg ook nog een hoop zegels bij de Super en kon daardoor toch een gratis doos boodschappen mee naar huis krijgen. Waar allemaal dingen in zitten die je normaal nooit koopt natuurlijk, maar ook nog wel wat handige en lekkere dingen. Binnenkort de ‘wok-mie-die-je-niet-hoeft-te-koken-maar-zó-kan-roerbakken’ proberen.

Het begint bijna een ‘en toen ..’ log te worden hierro! Kan je zo eens hebben hee. Kom wat minder aan loglezen toe, dusse..hoe gaat het inmiddels met u allen?