Na een goede nachtrust voelde ik me vanochtend (voor normale mensen vanmiddag) relatief best ok. Lekker potje koffie gezet voor mezelf en daarna een met caffeine voor mijn vader. De eerste mok werd verstierd toen ik geen vloeibare melk maar brokken bedorven zooi in mijn koffie zag vallen. Het volgende pak melk bleek al net zo bedorven, vier dagen voor het verstrijken van de houdbaarheidsdatum? Nou ja, dan maar de kuipjes koffiemelk opmaken.

Na een paar slokken merkte ik dat het geheel niet zo smakelijk was als verwacht en het zag er ook niet echt goed uit. Dus de rest weggegooid. Daarbij liep ik spontaan tegen de boekenkast aan, die niet bepaald in de weg staat. Mijn evenwicht gaf er sowieso wat de brui aan. Ken beuren he? Nog een koffie, ander kuipje koffiemelk. Hmm, het smaakt toch niet zo lekker als met gewone melk. En de kamer draaide net ook drie keer om zijn as. Jesses, moet ik alweer naar de wc met darmkrampen. Ik steek een heel verhaal af over de macaroni van de dag ervoor die blijkbaar niet zo goed gevallen is.

De derde kop koffie smaakt me ook niet. Eigenlijk zit ik stik misselijk te worden. Er trekken donkere vlekken mijn beeld in en mijn vader zit tweemaal op de bank. Wat trillen mijn handen eigenlijk? Pfff, zin om over te geven. Hoe kan dat nou?

Nou, dat is heel simpel. Op de automatische piloot heb ik het verkeerde pak koffie voor de goede kan gebruikt. En met een caffeinintolerantie fijn drie koppen weg zitten werken. Wat ik niet merkte omdat ik dacht dat de koffiemelk niet smaakte!! En de hond moest nog uit %*&*^!!

Ben ongewassen met mijn haar alle kanten op en make-up tot op de hielen naar buiten gerent gewankeld, ben op het gras gaan zitten en heb me aan lantaarnpalen vastgeklampt (nee, daar keek niemand gek van op geloof ik), heb het weer tot boven gered en ben in bed gevallen alwaar ik fijn totaal zeeziek slaap in en uit gezweefd ben. Mag ik nog een gelukkig mens zijn trouwens. Na twee uurtjes halfslaap was ik alleen nog wat trillerig en een beetje wazig, verder kon ik weer rechtuit lopend mijn eten binnen houden.

Inderdaad ongeloveloos dom dus. Lekkere mantelzorger die er zelf bij gaat liggen nietwaar. Komt gewoon omdat ik toch wel erg vermoeid ben, dan is de concentratie ver te zoeken ..

U nog een leuke blunder om te delen?