Gezien op het nieuws en te moe om de juiste links erbij te zoeken (och, dat kunt u zelf vast heel goed). Departement van onderwijs blijkt heel wat geld er door gedraaid te hebben, met name aan overbodige bonussen en declaraties. Minister Verhoeve was echter blij, er was namelijk géén fraude aangetoond. Natuurlijk, dan is het feit dat het geld met bakken de verkeerde richtingen op wordt gegooid helemaal niet kwalijk meer. Nog erger werd het toen ze zei dat goed functioneren best beloond worden, maar dan niet structureel elk jaar natuurlijk. Het gaat om eenmalige bonussen bij goed functioneren. Euh wat gek, ik toch denken dat je gewoon goed moet functioneren om je baan te houden en dat je daar salaris voor krijgt. Vroeger kreeg men een bonus bij uitzonderlijke prestaties die het gewone ‘goed functioneren’ overstegen. Blijkbaar is dát ouderwets en volkomen achterhaald!