Upsalt attendeerde me op het volgende bericht: “Internetters die een lifelog, een weblog in een vorm van een dagboek, bijhouden hebben meer last van slapeloosheid, hoofdpijn, maagklachten en sociale problemen.” (…) “De resultaten staan haaks op het idee dat problemen van je af schrijven goed voor je is. “Loggers die over hun problemen schrijven, komen daar steeds op terug. Daardoor kunnen ze bijvoorbeeld een traumatische ervaring nooit verwerken.” Hele artikel

Shit zeg, dát is het natuurlijk! Ik voel me er een stuk beter door maar schijn bedriegt waarschijnlijk. Zonder log zou ik vele malen gelukkiger worden 😉 Hoewel, dit slaat wel de bodem uit het gehele onderzoek natuurlijk: Duncan geeft toe dat de test niet uitwijst wat er eerst was; de problemen of het schrijven van een dagboek.

Ja zo kan ik het ook. Onderzoek wijst uit dat je van tv kijken lange neusharen krijgt. Men weet alleen niet of die lange neusharen er al waren?! Toch .. u bent gewaarschuwd 😛