Er was meer dan genoeg te doen in politiek nederland om me boos over te maken. (Bijvoorbeeld het in de wind slaan van een advies van de Raad van State over de basisziektenkostenverzekering. Het uitstellen van de Algemene Beschouwingen omdat Jan Peter Potter een wondontsteking heeft en we niet zonder hem kunnen blijkbaar. Het loslaten van grenzen wat betreft de verhogingen van ontroerend zaak belasting. U weet wel, die in eerste instantie afgeschaft zou worden en nu naar willekeur verhoogd mag worden. Met als totaal stomzinnig argument van de gemeentes: het zal wel loslopen. Mensen weten gewoon niet hoeveel belasting ze betalen aan loonbelasting of energiebelasting. Dan valt dit allemaal best mee, het is alleen dat je het voor je neus op de mat krijgt. Nou ja en noem nog maar een dwarsstraat.) Helaas, mijn log was me voor en raakte totaal in shock na een simpele upgrade. Inmiddels werkt alles geloof ik wel weer naar behoren, alleen de emoticons zijn nog van het oude soort.

Misschien ga ik dit weekend gewoon eens helemaal opnieuw beginnen ofzo. Maar misschien ook niet. U merkt het vanzelf. In elk geval een zeer fijne en zonnige vrijdag gewenst!!