Ok, voor het eerst in mijn loggend bestaan heb ik een stuk geheel verwijderd om in andere bewoordingen op te schrijven. Dit omdat ik merk dat het meer misverstanden opriep dan ik ermee weg wilde nemen.

Om het wat duidelijker uit te leggen: Webdeb.nl en ik hebben februari dit jaar onnoemelijk in de clinch gelegen in een mailwisseling. Dat resulteerde in een hatelijke mail en een posting van haar kant waarin ik min of meer met naam en toenaam werd plat gebrand. Ze had galant wel de commentaar mogelijkheid voor me dichtgegooid waardoor haar bezoekers gezellig mee konden platbranden en ik niet kon reageren. In plaats van de boel nog meer te laten escaleren heb ik toen gekozen een kinderachtig flauwiteitje uit te halen en heb haar onder de naam ‘Hypochonrische zeekoe’ tussen mijn links neergeplant. Leek me weinig kwalijk, verder is er geen aandacht meer aan besteed. In elk geval had de gehele ruzie niets te maken met ME of ziek zijn.

Wie flauw doet kan flauw terug verwachten. Dus las ik vandaag “ME was een tijdje terug al “de diagnose” maar vooral na mijn bevalling van Micah klopte dit absoluut niet meer. Er kwam veel meer bij kijken, en steeds meer pijn…en dat heeft me doen besluiten opnieuw aan de bel te trekken. Niks geen hypochondrische zeekoe, niet meer uit te hoeven leggen op honderd manieren hoe je je voelt. Het beestje heeft een naampje…eindelijk na al die tijd.” Met een link naar mijn site.

Hierbij wordt de indruk gegeven als zou ik iemand zijn die MEers niet serieus neemt. Wat nogal bizar zou zijn nietwaar, ik neem aan dat ik niet hoef uit te leggen waarom.

Enfin, zo heeft dit flauwiteitje ineens geleid tot een knap lullige zaak. Omdat ik de indruk wilde wegnemen dat patienten rollebollend over straat gaan om met hun diagnoses te schermen, heb ik deze uitleg geplaatst. Hopelijk wat duidelijker dan de vorige. Ook heb ik besloten een uitleg te plaatsen omdat ik schoon genoeg heb van het gekonkel van deze webdeb.nl. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat ik iedereen met ME (of andere ziekten) bijzonder serieus neem. Ik neem enkel webdeb niet meer serieus, maar dat heeft geheel andere redenen.

Met excuus dat het weg heeft van een hoop moddergesmijt. Ik zal de flauwiteit binnenkort verwijderen om verdere grappen en grollen hiermee te voorkomen.

Toevoeging: ik ga er vanuit dat het iedereen duidelijk is wat voor achterlijk gezwam dit verder is. De link is weggehaald, hoofdstuk gesloten