Webdeb smeekt om bezoekers!

Ok, het is even een vreemd verhaal maar dan euh .. heb je ook wat geks? Ik zal een poging doen het duidelijk uit te leggen hoewel er verder weinig logica is te ontdekken.

Na het conflictje twee dagen terug, dacht ik dat we het allemaal prima uitgepraat hadden. Webdeb haalde wat weg, ik haalde wat weg en ieder kon zijn eigen weg. Vandaag waren mijn commentaren en enkele anderen bij haar echter verdwenen maar vooral: staat er een bizar stuk te lezen. Blijkbaar heeft ze enkele probleempjes met Bicat lezers gehad in de commentaren (het is even zoeken). Dus quote ze daar kwistig uit op los en geeft vervolgens de schuld aan euh .. ondergetekende.

Ja wat ik ermee te maken heb is me ook een raadsel. Blijkbaar beschouwt ze geheel Bicat als mijn trouwe schare lezers (I wished!!) die ik in onzichtbare inkt heb aangespoord op een verborgen log (of u moet hier iets vinden wat ik vergeten ben) om eh tja, iets te doen ofzo. Ow en het schijnt ook te maken te hebben met ME en Fibromyalgie of ik heb ene zieke geest .. ofzo. Nou ja, ik zal haar stuk gewoon verderop even kado doen, u vindt het vast wel vermakelijk. Permalink kent ze namelijk niet maar goed, je kan ook maar niet weten met het weghaal beleid in Huize Webdeb tenslotte. Zo’n copietje komt dan nog eens van pas.

Om het verhaal weer recht te breien zodat het klopt, gaat u even bij Webdeb kijken? Vind ze vast heeeeel erg gezellig. Maakt niet uit wat u daar neerpent of in welk topic. Het is tenslote toch wel mijn verantwoording dus ik zou zeggen, leef u volkomen uit!! Veel plezier luitjes!

Stukje Webdeb:

Dan ben je stoer…Ik schaam me niet voor mijn uiterlijk, nooit gedaan ook. Ik vind mezelf niet lelijk, nooit gevonden ook. Ik ben dik, altijd al geweest.

Maar wat als paal boven water staat is dat ik gelukkig ben in het diepste van mijn hart. De mensen om mij heen die van mijn houden en van wie ik houd weten waarom ik gelukkig ben en waarom de “mindere” dingen in mijn leven niet overheersen en ook nooit zullen overheersen.

Mijn vaste lezers hier respecteren mij en zijn van het degelijke soort. Lezers van een ander weblog die hier gekomen zijn door een posting op Cinner kunnen waarschijnlijk geen respect opbrengen voor anderen en zijn ook niet van het degelijke soort. Ze vonden het nodig in mijn posting met foto’s waar ik mezelf in een gekke bui laat zien onsmakelijke reacties neer te zetten die ik inmiddels verwijderd heb overigens. Triest, in en in triest blijf ik het vinden dat anno 2004 volwassen mensen die mij totaal niet kennen het nodig vinden om nog steeds zo triest op uiterlijk te reageren.

Op deze url vindt u in de comments onsmakelijke opmerkingen als

“Lennard, dat ziet eruit als een smakelijk biggetje die we zachtjes met de stroomstoter iedere gewenste richting kunnen uitduwen.”

Of

Ik zal het even snel in een hapklaar brok voor u kiersen. Staat u mij toe enige vunzige vuiligheden en sexueel expliciet intimiderende onwaarheden mee te roeren in deze extraordinaire wastobbe gevuld met bunzingvet die daar glibberig op de bank grappig ligt te wezen? Ik ga nu al over mijn nek.

En dan deze nog

*voor de zekerheid een hoerig flikkerend lichtje*

Jajajaaah ALTIJD de leukste thuis! En weet je wat nog leuker is? Ik ben ook de geilste thuis. En de dikste. En sommige mensen zeggen de domste maar dat kan niet want ik ben alleen thuis dus dommer als mij kunnen ze niet zijn. HAAAHAAHAHA, zie je nou wel? De leukste dus. Vandaag even een beetje exhibitionistisch doen op mijn weblog. Mijn afwijking moet weer even aan bod komen. Op donderdagochtend zit ik voorlopig nog in de ziektewet en komt mijn zus mijn pillen brengen. dat zijn pillen waar ik heel actief van wordt. Normaal gesproken hang ik als een varken op de bank maar de pillen van mijn zus maken dat ik me als een tornado voel. Een helemaal te gekke schoonmaaktornado.

Bijwerking is echter wel dat ik rigoreus en energiek uit de kleren ga. Ik krijg zo’n enorme energiestoot van die pillen van mijn zus dat ik tot in alle puntjes van mijn lijf de berigheid voel trillen. WOEII!! en dan bedoel ik dus ook echt uit de kleren. ADHD maar dan in mijn doos. Dat geeft mij de gelegenheid eventjes te doen wat ik wil. En vanochtend was dat eventjes als een tornado door mijn huis gaan en schoonmaken en opruimen.

Ik kan er zo van genieten te soppen en te sponzen als een dolle stier. Daarna word ik pas rustig net als bij een waanzinnige partij, nou ja je weet wel. Is alweer een tijdje geleden voor mij, kun je je wel voorstellen. Daarna heerlijk zitten en een beetje met mijn eigen spelen. Doen en laten wat ik wil. Het enige wat mij nu nog rest te doen is macaroni maken want ik heb altijd een vreetkick na schoonmaken als ik uit de kleren ben geweest.

Maar goed…het exhibitionistische uit zich voornamelijk in het tonen van mijn doos als ik klaar ben. Ik fantaseer dan maar dat ik verschrikkelijk ben uitgewoond. Beetje plat is het maar ja, wat moet je na zoveel jaar? Ik zie dat jullie op www.knappejongens.nl een beetje aan de vrouw proberen te komen dus ik dacht bij mijn eigen, kom dacht ik, laat ik eens wat van mezelf zien op Bicat. Misschien zijn er daar nog heren die mijn pap wel lusten. Sturen jullie snel een emailtje?

Knap hoor jongens, de interlectuele woorden hebben jullie wel nodig om jullie ontzettend lage IQ en vooral ook EQ te compenseren.

Ga vooral door, maar mag ik jullie adviseren dit lekker op jullie eigen weblogje te doen. Geniet van elkaar, pak alle foto’s van mijn log, bewerk ze, maak er varkentjes van, of de meest onsmakelijke dingen, whatever makes you happy. Ik zal er geen dag of nacht van wakker liggen! Reacties hier zullen simpelweg worden verwijderd aangezien ik en mijn webloglezers niet zitten te wachten op jullie trieste bijdrage.

En Cinner, een wijs advies…houd je lezers eens in toom. Voor iemand die zoveel goeds doet voor de zogenaamde ME en FM verenigingen e.d. ben je wel aardig triest om een zogenaamd “medepatiënt” zo heerlijk de grond in te laten boren.
Tenslotte doe je er net zo hard aan mee, en het zijn nog altijd lezers die van jou weblog afkomen. Gelukkig zijn de mijne zo fatsoenlijk iedereen in zijn waarde te laten.

Weet je… nu een aantal minuten later schaam ik me gewoon voor het feit dat mensen op deze manier te werk kunnen gaan. Ik weet niet wie hun reacties gelezen hebben maar ook daar schaam ik me voor. Gasten zoals hun zijn uit hetzelfde hout gesneden als al die fucking lijers die in het parlement zitten, die besluiten nemen die niet meer menselijk zijn. Dat soort mensen hoef ik hier op mijn log niet te hebben, daar word ik kotsmisselijk van! Excuses aan mijn vaste webloglezers die deze ellende ook weer moeten lezen. Maar ik weiger op ieder front mijn weblog aan te passen voor dit soort gasten. Ik weiger het om geen foto’s meer te delen puur en alleen omdat vulgaire mannetjes als hen ze misbruiken. En ik stop er geen energie meer in. Ik ken hun niet, althans niet meer dan dat ze nu van zich laten zien (wat overigens vies tegen valt), zij kennen mij niet en voelen zich enkel geroepen het op te nemen voor iemand bij wie ze kennelijk trouw lezen. Als dat motivatie genoeg geeft om iemand onderuit proberen te halen dan vraag ik me af hoe ziek het brein is.”

Comments (2)Previous

Schulden

Next

Even serieus

2 Comments

  1. Spencer Brandsen

    Merkwaardige toestanden.

  2. Clay

    wat een varken is die webdeb toch.ik ben je nog niet vergeten strontzak

    Licens to kill

    :d

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft