Krijg ik een berichtje in mijn mailbox over fake CiNNeR, blijk ik het in dit geval zelf te zijn! Ik heb een blunder begaan zo erg dat ik alleen nog door de grond kan zakken. Van de week kwam ik een voor mij nieuw log tegen: Bluddiesjeem. Leuk log en ik liet een berichtje achter. Alleen, ik had de posting totaal verkeerd gelezen. Ik las dat er stond ‘doe mee aan de nationale kankercompetitie’ In de veronderstelling dat het een actie van het nationaal kankerfonds was en de naam wel absurd ongelukkig uit de verf kwam, reageerde ik daar wat cynisch op. Mijn enige verdediging is dat ik erg moe was en er eerder zo’n actie is geweest waarbij er een rare naam ontstond. Want hier stond ‘doe mee aan de nationale krakercompetitie

Mijn nederige excuus Bluddiesjeem, het is in dit geval inderdaad een bluddiesjeem. Er staat tegenover dat ik me ongeloveloos stom voel op dit moment…