Om nog even terug te komen op het feit dat de anti-conceptie pil uit het ziekenfonds is gehaald, blijkbaar wordt een therapie met sex wel gewoon vergoed. Om een idee te geven van de therapie:

“Daar werd duidelijk dat hij bloot gemasseerd zou worden door een blote therapeute. Om de energietoevoer te activeren zullen ook zijn geslachtsdelen grondig gemasseerd worden. Een erectie of zaadlozing is geen probleem. Daarnaast worden er ook speltherapieën gegeven waarbij attributen als bodypaint, komkommers, wortels en andere versierselen, gebruikt worden om patiënten seksueel te verbreden.”

Men vermoed dat de therapie zelfs strafbare elementen bevat. Ondertussen vergoeden twaalf grote verzekeraars deze therapie volledig. Betaal ik persoonlijk toch liever voor de wip uit vrije keuze dan voor dit soort geneuzel …

Gevonden via Frozen