Misschien kent u hem, anders zou ik zeker eens een kijkje nemen bij Jongenvandeslijterij. Gewoon, een leuk log op web-log.nl met af en toe een licht erotisch tintje. Niets om kotsend van weg te rennen lijkt me.

Dat zijn Hans Wintgem en Anneleen Wintgem de Bruin niet met me eens en die zijn dan ook ‘StopDeJongen‘ begonnen. Hier wordt Jongenvandeslijterij beschuldigd van vuilspuiterij en “Wij, als lezers, moeten ervoor zorgen dat weblog.nl gevrijwaard wordt van deze excessen. Zolang deze sites bestaan mag ons Marijke niet meer op het internet. Ook Annelies, Johan en Erwin kunnen voorlopig niet meer op het net.” In de commentaren stelt Hanneke: “Ik moet er niet aan denken mijn zoons zo (masturberend) in de badkamer aan te treffen. Ik zou ze nooit meer zonder walging kunnen aankijken.”

Ik mag hopen dat de zoons her en der zullen masturberen zodat zij gewoon ende gezond kunnen opgroeien. Verder een gebed zonder end natuurlijk. Ons is allang duidelijk, Marijke komt tot tot volwassen, zelfstandige leven nooit meer op het internet…

Tip van Web log from Hell