Nou nou, poeh poeh, was dat het nu? Prof. Hoxha ging GeenStijl eens goed neerzetten maar kwam tot mijn verbazing niet verder dan wat zenuwachtige langdradigheid. Met als gevolg dat er helemaal niets duidelijk uit de verf kwam en Trudy Prins (Stivoro) zo’n beetje ‘winnares’ van de avond kan worden genoemd!? Retecool wist zijn eigen weblog nog te ‘redden’, die kon tenminste een normaal, bondig en zinnig verhaal vertellen.

Van Jole spande echter toch wel de kroon. Zonder dat hij aangevallen werd reageerde hij kwaad alsof hij in een speeltuin stond en zijn schepje door GeenStijl was gejat. Je zou denken dat er iets persoonlijks speelt tussen deze heren, anders had hij een vlaag van uitzinnigheid zeker.

Mijn idee: elke leek die deze uitzending heeft zitten kijken moet (nog steeds) denken dat webloggen een gestoord fenomeen is waarbij heren elkaar alleen maar in de haren vliegen en nekschoten en schelden het hoogste goed is. Het terroristische is er wellicht wat af, maar ingeruild voor een beeld van ruziende kinderen in de virtuele speeltuin.

Gelukkig was Hanneke Groenteman er nog.