Veel weblogs hebben het over ‘modeziektes’ gehad nav het ‘haatmail’-artikel in verschillende kranten. Velen waren het ook eens dat de modeziektes – onder andere ME – aanstelleritus zijn. Maar geloof dat er maar eentje is die de moeite heeft genomen te luisteren naar de discussies en op een zeer open en eerlijke manier zijn mening durfde te veranderen.

Hij eindigd met: “”Denk voortaan na voordat je iets op het internet pleurt” hoor ik u denken. Helaas, dat kan ik u niet beloven. Ik ben emotioneel en reageer vaak vanuit opwelling, met als gevolg het risico dat ik mensen zodanig kwets dat een ‘sorry’ of ‘excuus’ niet meer helpt. Vervloek me er maar voor, het is uw goed recht.”

Persoonlijk vind ik het alleen maar bewonderingswaardig dat hij op deze manier naar voren is gekomen. Dat is lef .. Tnx Cruler!