Zo. Eerst maar even excuses dat ik u overladen heb met postings. Er was veel te doen in de wereld moet u maar denken en verder tja euh .. heb ik soms wat adhd trekjes ofzo.

Verder voltrekt zich iets merkwaardigs in mijn gewicht en eetpatroon. Ik heb een vroegere verslaving terug opgepakt: de Cracottes!! Heeerlijk met een beetje boter en een plak kaas of wat pate. Weg met de boterham, drie cracotjes bij het ontbijt is zoveel lekkerder. En nu komt het bizarre: Viel ik met een gewoon dieet niets en met Weight Watchers slechts moeizaam een kilo of voor ik gewoon weer aankwam, ben ik nu bijna drie kilo kwijt in krap twee weken? Terwijl ik me aardig vergrepen heb aan heerlijk voedsel plus gevulde speculaas, chocola, chocolademelk en cola. Inmiddels durf ik zowat niet meer naar een boterham te kijken eerlijk gezegd. Zou ik gewoon allergisch zijn voor brood ofzo??