Je treft ze overal maar virtueel plus anoniem het meest. Van die kutmongolen die niets beters te doen hebben dan anderen afzeiken. Ze kiezen bij voorkeur iemand uit waarvan ze het idee hebben dat die het makkelijkste slachtoffer zal zijn. Iemand die chronisch ziek is bijvoorbeeld. Is toch altijd flink lachen? Misschien gaan ze wel janken joh. Vrijheid van meningsuiting voor alles he mensen!

Ze blijven echter niet voor niets anoniem natuurlijk. Stel je eens voor dat we kunnen zien welk een triest figuur er achter die trieste onzin schuilt. Vrijheid van meningsuiting, maar wel stiekem graag. Iemand mocht ze eens gewoon de tanden uit hun bek rammen …

Voor de zekerheid, ik doel niet op dit webstekkie. Hier heerst nog eerder het omgekeerde, men houdt zich beschaafder dan voor sommigen gewoon. Ook niet nodig maar een stuk plezanter.